Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci

Jsme specialista
v oboru magnetické separace

Vyvíjíme, vyrábíme a aplikujeme zařízení pro magnetickou separaci. Naše magnetické separátory navrhujeme a vyrábíme přesně na míru podle vašich potřeb.

15. 10. 2020

Magnetický roštový separátor s automatickým čištěním

Nové modelové řady magnetických roštových separátorů s automatickým čištěním MSS-AC nyní pokrývají ještě širší spektrum potřeb našich klientů:

  • MSSJ-AC TARANTULA díky čtyřpatrové separaci dosahuje extrémně vysoké účinnosti separace bez nutnosti přerušení toku materiálu.
  • Pro nepřetržitý provoz je určena i sofistikovaná verze MSSO-AC BLACK WIDOW s magnetickými trubicemi o mimořádně velkém průměru, přičemž každá z trubic má vlastní pohon a je samostatně vyměnitelná.
  • Klientům, kteří potřebují roštové separátory pro hrubší materiálové frakce a náročné průmyslové aplikace, je určen robustní MSSJ-AC SCORPION.  

Vlastnosti těchto zařízení charakterizují i jejich pojmenování, protože stejně jako členovci loví drobnou kořist ve spletitých podzemních norách, tak i naše magnetické separátory se nasazují v komplikovaných potrubních systémech za účelem zachycení i velmi malých nežádoucích příměsí.

Nahoru