Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci

Jsme specialista
v oboru magnetické separace

Vyvíjíme, vyrábíme a aplikujeme zařízení pro magnetickou separaci. Naše magnetické separátory navrhujeme a vyrábíme přesně na míru podle vašich potřeb.

12. 5. 2020

Magnetická čisticí zóna MCZ

Magnetická čisticí zóna má podobné aplikační možnosti jako magnetická rohož a používá se primárně pro zamezení průniku kovových nečistot z obráběcích, údržbářských, stavebních či rizikových vnějších prostor do citlivých zpracovatelských zón.


Jak se používá magnetická čistící zóna?

Instalace, údržba a čištění naší čisticí zóny jsou velmi snadné, neboť rohož lze díky malým rozměrům a gumovému podkladu umístit prakticky na jakýkoliv hladký povrch o rozměrech přesahujících 500 x 500 mm (ideálním místem pro aplikaci čistící zóny jsou prostory, ze kterých se vychází z rizikových prostor či vchází do citlivých – např. potravinářských – zón). Údržba rohože je jednoduchá, povrch stačí otřít hadříkem nebo houbičkou. Nashromážděný feromagnetický materiál lze pochopitelně i pravidelně laboratorně vyhodnocovat, sledovat jeho původ a přijímat dodatečná opatření k eliminaci prvotních zdrojů zachycených kovových částí.

Snadná objednávka v e-shopu

 

Nahoru