Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci

Jsme specialista
v oboru magnetické separace

Vyvíjíme, vyrábíme a aplikujeme zařízení pro magnetickou separaci. Naše magnetické separátory navrhujeme a vyrábíme přesně na míru podle vašich potřeb.

1. 11. 2017

Roštové magnetické separátory MSS-MC HL a MSS-MC COMPACT

Rozšiřujeme náš sortiment roštových magnetických separátorů o dva nové výrobky.


MSS-MC HL je osazen mimořádně masivní (ale současně lehkou) kovovou přírubou, má velmi nízkou zástavnou výšku a je vybaven klapkou pro manuální přerušení toku materiálu do separátoru. Všechny tyto parametry pak předurčují tento separátor pro provozy či linky, kde by mohlo být problematické či nevhodné centrálně přerušit tok materiálu do separátoru. Současně je robustním zpracováním zaručeno, že separátor odolá i velmi vysokému hmotnostnímu zatížení.

Roštový magnetický separátor MSS-MC COMPACTMSS-MC COMPACT je ekonomickou, přitom ale plně funkční verzí, magnetického roštového separátoru pro aplikace v potrubních systémech JACOB. Separátor je oboustranně zakončen přírubami JACOB (o průměru od 50 do 300 mm), v porovnání s běžnými roštovými separátory je levnější, lehčí a má i nižší zástavnou výšku. Navíc kulaté tělo separátoru zajišťuje hladký průtok materiálu přes separátor (nedochází k nežádoucímu ulpívání či hromadění materiálu uvnitř separátoru).

Podívejte se na podrobnosti o nových řadách separátorů.

Nahoru